Bij De Aanleg hebben we diverse zalen waar u gebruik van kunt maken voor uw feest.

U kunt kiezen uit grotere en kleinere zalen met een geheel eigen inrichting en decoratie. Weet u niet wat voor ruimte voor uw feest geschikt is? Twijfelt u over uw de decoratie en inrichting? Heeft u wilde ideeën? Geen probleem, want De Aanleg maakt uw dromen waar. Wij hebben inmiddels honderden feesten georganiseerd waarbij we onze klanten van A tot Z hebben ontzorgd met ons fantastisch team en een perfecte service. Wij staan u graag te woord en helpen u de leukste decoraties uit te kiezen om uw gasten te kunnen ontvangen in een prachtige zaal. Hieronder leest u wat onze Haven zaal heeft te bieden.

Havenzaal

Zoekt u een zaal met ruime capaciteit, een modern design, waarbij de zaal óók een eigen karakteristiek en sfeer heeft? Dan kunt u bij ons de Haven zaal reserveren. De Haven zaal, gelegen aan water, is onze hoofdzaal en biedt plaats voor maximaal 430 personen. Deze zaal heeft een moderne design met een eigen karakteristiek vanwege de tegelmuur aan de podium zijde. Verder heeft deze zaal een scheidingswand waardoor het voor kleinere feesten is te gebruiken, óf wanneer u bijvoorbeeld mannen en vrouwen een gescheiden ruimte wilt bieden. Deze zaal is dus geheel naar eigen wens in te richten.

De Haven zaal beschikt het volgende:

 • ruimte voor maximaal 400 personen

 • een eigen entreehal

 • 3 airco’s
 • een grote dansvloer
 • een bar
 • een podium
 • LED verlichting met draaiende discolampen

De Haven zaal wordt vaak gereserveerd voor (grotere) bruiloften, verlovingsfeesten, henna avonden maar ook (theater) voorstellingen. Vanwege de ruime indeling kunt u hier vele feesten organiseren.

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom vrijblijvend langs om te kijken wat u vindt van onze zalen. We spreken u graag!

Serrezaal

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom vrijblijvend langs om te kijken wat u vindt van onze zalen. We spreken u graag!

Bij De Aanleg hebben we diverse zalen waar u gebruik van kunt maken voor uw feest. U kunt kiezen uit grotere en kleinere zalen met een geheel eigen inrichting en decoratie. Weet u niet wat voor ruimte voor uw feest geschikt is? Twijfelt u over uw de decoratie en inrichting? Heeft u wilde ideeën? Geen probleem, want De Aanleg maakt uw dromen waar. Wij hebben inmiddels honderden feesten georganiseerd waarbij we onze klanten van A tot Z hebben ontzorgd met ons fantastisch team en een perfecte service. Wij staan u graag te woord en helpen u de leukste decoraties uit te kiezen om uw gasten te kunnen ontvangen in een prachtige zaal. Hieronder leest u wat onze Serrezaal heeft te bieden.

Wilt u een niet al te grote feest, maar wel een leuke sfeer? Dan is de Serrezaal wellicht wat u zoekt! De Serrezaal is een kleinere zaal die ruimte biedt voor maximaal 75 personen. Deze zaal is later aangebouwd aan ons pand, en heeft grote raampartijen waardoor er mooi uitzicht is naar buiten en waardoor het ook ruimtelijk aanvoelt. Het plafond, de vloer, maar ook het open haard maken dat de Serrezaal sfeer ademt. Als u dat wenst kunt u ook het aanpalende terras gebruiken voor uw gasten en daar statafels neerzetten. Samen met de door u gekozen decoratie en indeling van stoelen/tafels kunt u hier hele mooie feest houden. De Serre zaal beschikt over een eigen entreehal, 2 airco’s, een dansvloer, een eigen bar, eigen wc’s etc.

De Serre zaal beschikt het volgende:

 • ruimte voor maximaal 75 personen

 • een eigen entreehal

 • 2 airco’s

 • een bar
 • een dansvloer

De Serrezaal wordt vaak gereserveerd voor huwelijksceremonies, henna avonden, verjaardagen, babyshowers en bijvoorbeeld high tea’s. Vanwege de sfeer kunt u hier diverse feestjes organiseren.

Buiten locatie – huwelijksceremonies

Voor echtparen die altijd al hebben gedroomd om hun huwelijksceremonie in de buitenruimte te houden is De Aanleg dé perfecte locatie. De unieke haven en de ligging aan het water maakt De Aanleg extra aantrekkelijk voor het organiseren van huwelijksceremonies. Inmiddels hebben meerdere echtparen hun huwelijksvoltrekking bij ons op locatie laten plaatsvinden, met uiteraard prachtige fotoshoots en sfeerbeelden. Het is bij ons mogelijk om uw huwelijksceremonie in de buitenruimte te organiseren tot maximaal 75 personen.

De buiten locatie beschikt het volgende:

 • ruimte voor maximaal 100 personen

 • prachtige ligging aan het water

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom vrijblijvend langs om te kijken wat u vindt van onze zalen. We spreken u graag!

Haardzaal

Neem contact met ons op voor een afspraak of kom vrijblijvend langs om te kijken wat u vindt van onze zalen. We spreken u graag!

Bij De Aanleg hebben we diverse zalen waar u gebruik van kunt maken voor uw feest. U kunt kiezen uit grotere en kleinere zalen met een geheel eigen inrichting en decoratie. Weet u niet wat voor ruimte voor uw feest geschikt is? Twijfelt u over uw de decoratie en inrichting? Heeft u wilde ideeën? Geen probleem, want De Aanleg maakt uw dromen waar. Wij hebben inmiddels honderden feesten georganiseerd waarbij we onze klanten van A tot Z hebben ontzorgd met ons fantastisch team en een perfecte service. Wij staan u graag te woord en helpen u de leukste decoraties uit te kiezen om uw gasten te kunnen ontvangen in een prachtige zaal. Hieronder leest u wat onze Haardzaal heeft te bieden.

Wilt u een niet al te grote feest, maar wel een leuke sfeer? Dan is de Haardzaal wellicht wat u zoekt! De Haardzaal is een kleinere zaal die ruimte biedt voor maximaal 50 personen. Samen met de door u gekozen decoratie en indeling van stoelen/tafels kunt u hier hele mooie feest houden. De Haardzaal beschikt over een eigen entreehal en eigen wc’s.

De haardzaal locatie beschikt het volgende:

 • ruimte voor maximaal 50 personen

 • huiselijke sfeer met haard

Stuur ons direct een bericht

Of bel naar 06 40 84 93 35