havenzaal6

Over ons

Het Aanleg team heeft ruim 8 jaar ervaring in de evenementensector. We hebben tot op heden honderden feesten mogen decoreren en de leukste sfeerimpressies in verschillende zalen tot stand gebracht in heel Nederland. Dat succes heeft ons 2 jaar geleden op het idee gebracht om tot de aankoop over te gaan van een eigen locatie en pand. We wilden een locatie met veel parkeerplaatsen die ook uniek mocht zijn. Dat unieke hebben we gevonden in Almen in een prachtig buitengebied tussen Zutphen en Lochem in. De Aanleg te Almen is binnen een straal van 60 km voor vele echtparen uit Deventer, Apeldoorn, Zwolle, maar ook Twente en Achterhoek eenvoudig te bereiken en biedt gelegenheid voor kleinere en grotere feesten.

Bij De Aanleg bieden we ruimte en faciliteiten aan voor bruiloften, verlovingen, henna avonden, concerten, lezingen, verjaardagen, huwelijksceremonies etc. Kortom, uw droomfeest wordt realiteit bij De Aanleg. Ons team staat klaar voor u zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Wij staan voor ontzorging, service en gezelligheid!

0+
Bruiloften
0+
Hennafeesten
0+
Verjaardagen
0+
Babyshowers
Stuur ons direct een bericht

Of bel naar 06 40 84 93 35

Havenzaal

Zoekt u een zaal met ruime capaciteit, een modern design, waarbij de zaal óók een eigen karakteristiek en sfeer heeft? Dan kunt u bij ons de Haven zaal reserveren

Serre zaal

Wilt u een niet al te grote feest, maar wel een leuke sfeer? Dan is de Serre zaal wellicht wat u zoekt! De Serre Zaal is een kleinere zaal die ruimte biedt voor maximaal 75 personen.

Buiten locatie – huwelijksceremonies

Voor echtparen die altijd al hebben gedroomd om hun huwelijksceremonie in de buitenruimte te houden is De Aanleg dé perfecte locatie.