FACILITEITEN

HAven en Camperplaatsen

De Nieuwe Aanleg is praktisch gelegen in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem aan het Twentekanaal en beschikt over een eigen passantenhaven en camperplaatsen.

Voorzieningen als douches, toiletten, water en elektriciteit zijn aanwezig. Een overnachting op de camperplaats of in de haven kost €15,- euro per nacht, inclusief stroom.

Douchemunten kosten €1,- per stuk, deze zijn tevens te gebruiken om water te tanken. 1 douchemunt is geldig voor 100 liter water.

Zalen

Oud Restaurant

Ook wel ons à la Carte restaurant te noemen. Biedt plaats aan 40 tot 50 personen. Ons Oud Restaurant is compleet vernieuwd en heeft een gezellige, intieme sfeer, zodat u rustig kunt genieten van onze heerlijke gerechten of eens gezellig bij kunt babbelen tijdens uw feestje.

Serre

Onze serre biedt plaats aan ongeveer 75 personen. Er is veel licht, heeft een eigen terras waar tevens nog 30 zitplaatsen zijn en met het uitzicht op onze passantenhaven. Dit is dé ideale locatie voor uw verjaardag, vergadering, huwelijk of diner. U kunt hier bijvoorbeeld genieten van een heerlijk koud of warm buffet, of zelfs een High Tea.

Havenzaal

Voor al uw bruiloften en (bedrijfs)feesten van 100 tot 350 personen (zitplaatsen).Tevens iedere 14 dagen een gezellige dansavond. Een grote feestzaal die erg geschikt is om een gezellige bruiloft in te vieren met bijvoorbeeld live muziek maar ook met de mogelijkheid om een vergadering te houden voor een groot aantal mensen.

Ook kan deze zaal verdeeld worden in meerdere zalen, voor als u bijvoorbeeld eerst uw feest wilt vieren met aansluitend een diner of buffet.

Kegelzaal

Een gezellige zaal waar u gebruik kunt maken van onze kegel-, bowling- en schietbanen. In deze zaal is er ook de mogelijkheid om te barbecueën. Erg gezellig voor een personeelsfeest, verjaardag of een ander feest. De kegelzaal is een ruime zaal die gezellig is ingericht.

Voor de kinderen zijn er ook andere spelen zoals 4-op-een-rij, darten of sjoelen. Ook beschikt deze zaal over een eigen dansvloer, dus ook erg gezellig voor een swingend feestje met muziek erbij.

Bar

‘s Avonds een biertje drinken, even gezellig bijkletsen of even een glaasje drinken wanneer men op de fiets voorbij komt.

Veel mogelijkheden voor een gezellige tijd.

BRUIDSSUITE

U kunt met een klassieke trouwauto naar het gemeentehuis rijden. Vervolgens de inwendige mens plezieren met een warm en/of koud buffet. Daarna uw huwelijksfeest vieren in de grote ‘Havenzaal’. Om vervolgens uitgeput in de bruidssuite op ons boxspring bed neer te strijken. Mocht u van opwinding nog niet kunnen slapen, dan kunt u altijd nog even relaxen in het bubbelbad, om maar even een voorbeeld te noemen.

Bekijk hier de 360º foto's van onze locatie

Buiten

Grote zaal

BOWLING

Café / Biljart

  • Scheggertdijk 10, 7218 NA Almen
  • Tel.: 0575 - 431 296
  • E-mail : info@nieuwe-aanleg.nl
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 21:00
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:30
Zaterdag 11:00 - 21:30
Zondag 11:00 - 21:30